Kipitein


All aboard? Ay ay Kipitein!

Na reeds een tijdje dobberen in een veilige thuishaven, wordt het tijd om uit te varen… Ik, Magalie, wou heel graag ook nog meer mijn ding kunnen doen met juweeltjes en accessoires, maar het is een beetje bizar om dat in een schrijnwerkerij te kopen, niet? Daarom hebben we Kipitein opgestart, een nieuwe sub-brand van Made by Tune.
De juweeltjes en accessoires worden op maat gemaakt met onze laser- en graveermachine. Dit kan specifiek op aanvraag, maar uiteraard voorzien wij ook een vast aanbod voor iedereen met keuzestress, er spreekt er eentje uit ervaring. Kiezen is hier nooit verliezen.

The brand

Er is zeker niet gekozen voor de meest voor de hand liggende naam. “Ik hecht veel belang aan een logo dat mezelf weerspiegelt en iets zegt over mijn eigen persoonlijkheid. Iets leuk, origineel en creatief met een klein hoekje af, iets met een verhaal en een missie.” Kipitein is dan ook een naam die duidelijk ‘Magalie’ roept.

Het verhaal

“Tune noemt mij altijd kipje en gaf me met Kerst hiervan een op maat gemaakt hangertje want ‘oh ja’ ik wou graag iets persoonlijk. Waarna ik een tijdje later iets vroeg aan hem en waarop hij antwoordde: ‘ay ay kipitein! Alle gekheid op een stokje; Kipitein was geboren! Met geweldige jaren als lid in de Zeescouts, liefde voor alles wat met water en zee te maken heeft en onvergetelijke herinneringen hieraan, was Kipitein onlosmakelijk verbonden aan mij, meer dan ik zelf eerst besefte. En ik geef het toe; ik sta ook wel graag aan het roer van mijn eigen kleine (nieuwe) schip.

De missie

Kipitein zal verschillende collecties omvatten waarin iedereen zijn ding kan vinden. Van een mix’n match juweeltje tot een unieke creatie. Dit in duurzame materialen zoals o.a. hout en leder die jouw présence eigen maakt. Weg met dat cliché dat een merk enkel maar bij je product moet passen, ik verwelkom je graag aan boord van een pure tocht, met eigenheid en verbondenheid die je ook zal terugzien in de workshops. Stay Tuned!

Onze producten


CUSTOM WOODWORK - STAGE & SCENIC

IN- & EXTERIOR - TECHNICAL SUPPORT

LASER - MARKING - CUTTING - ENGRAVING