Tune & M'ie


Michael T'Sjoen
Magalie Durieux
Nala

Wij zijn Michael T’Sjoen (beter bekend als ‘den Tune’) en Magalie. Samen zijn wij een echt powerteam dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Jouw project is onze passie. Van schrijnwerk en lasconstructies tot laser- en graveerwerk, van podium en decor tot technische assistentie op de meest uiteenlopende producties.

Wat maakt ons zo’n sterk duo?

Tune:

Met een opleiding in mechanische technieken en industriële houtbewerking deed ik meer dan 8 jaar ervaring op in industriële afzuiginstallaties/ventilaties. Daarna voegde ik 4 jaar toe als schrijnwerker voor een maatwerkbedrijf met focus op keukens, dressings en binnendeuren. Met de drive om steeds bij te leren, ging ik verder in een schrijnwerkerij als allround stand- en decorbouwer. Het was de combinatie van mijn studies, mijn passie en mijn zeer uitgebreide ervaring, die ervoor zorgde dat ik in 2012 in het diepe sprong en ‘Made by Tune’ opstartte. Hiermee streef ik elke dag naar originaliteit, oog voor detail en focus voor de ergonomie. Als creatief ontwikkelaar heb ik van een uit de hand gelopen hobby mijn job gemaakt. Voor geen voetballer te zijn, houd ik ervan om toch kort op de bal te spelen.

Van een uit de hand gelopen hobby, maakte ik mijn job

Den Tune

Magalie:

Met een master in interieurarchitectuur en scenografie, vul ik Tune aan. Bijleren is voor mij enorm belangrijk en daarom rondde ik een aanvullende opleiding in licht en lichtontwerp af. Net zoals Tune, leef ik op creativiteit (uiteraard ook op slaap en eten). Samenwerken met klanten en toch oplossingen vinden wanneer die er in de verste verte niet lijken te zijn? Dat zorgt voor eindresultaten waar niemand van durft dromen. Binnen ‘Made by Tune’ werk ik als interieurarchitecte, designer, scenografe, rekwisiteur en management assistant. De laser en graveerwerken doen we voornamelijk samen.

Als interieurarchitecte en scenografe leef ik op creativiteit en oplossingen.

CUSTOM WOODWORK - STAGE & SCENIC

IN- & EXTERIOR - TECHNICAL SUPPORT

LASER - MARKING - CUTTING - ENGRAVING

Hoe gaan we te werk?


01.

Idee

We maken kennis met jou, als klant, en bespreken het product of project.

02.

Offerte

We draaien niet rond de pot en maken zo snel mogelijk een ruwe raming van de kosten.

03.

Conceptuele uitwerking

Na jouw akkoord vliegen we er meteen in met een eerste ontwerpfase. Indien nodig of gewenst maken we moodboards, verzamelen we stalen en doen we materiaalvoorstellen.

04.

Detailbespreking

Dit is onze verdere ontwerpfase.

05.

Fine TUNE-ing

ja, op die woordspeling zijn we best wel trots

06.

Productie

Dit is het productieproces. Waar we jullie voorgaande zorgen, langzamerhand omtoveren in het verlangde tastbare.

07.

Uitvoering

Le moment suprême – de plaatsing, oplevering of afhaling. Dat moet worden gevierd!

08.

Opvolging

Wij blijven jou als klant service bieden na verkoop. Je kan steeds bij ons terecht voor al jouw vragen, opmerkingen of eventueel een volgend project.

Zit je met de handen in het haar en denk je ‘dat kan niet’?


Geen paniek, hopelijk hebben wij je ondertussen overtuigd dat we samen een oplossing vinden. Kijk gerust naar ons portfolio en de catalogus voor laser- en graveerwerken. En hou ook zeker onze social media kanalen in de gaten!

Wij bouwen het verschil dat jij morgen wilt zien! (gelieve dat niet letterlijk te nemen, zo snel zijn we ook niet)

Wat onze klanten zeggen


Onze partners


Looking for something unique and custom made?